Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kačių Kraikas Kilimėlis Kitty Pakratų Spąstais, Mat Korio Dvigubo Sluoksnio Kilimėliai Nėra Ftalatų, Šlapimo Vandeniui Lengva Valyti Sklaida Kontrolės

€4.73 €3.12
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas: atsparus vandeniui

Nauja

- +

VOKO DIZAINAS

Kišenėje atsidaro iš abiejų pusių, kaip parodyta nuotraukose, lengvai šiukšlių išvertimas.Gerai, Sukūrusi 3D Išgaubti Korio Skylių veikia du kartus geriau dėl gaudymo ir lockdown vada

FUNKCIJOS

Puikiai spąstus kačių kraikas nuo katė letenas ir kraiko dėžės su savo visiškai išbandyta dvigubo sluoksnio konstrukcija padėti spąstus šiukšlėmis ir tarp jų išvengti sklaidos kitty pakratų.

SAVYBĖS

Spąstai 90% kitty pakratų ar daugiau su savo vandens ir šlapimą atsparus dizainas, kad yra minkštas ant kojų, lengvai valomas ir atsparus slydimui.Skirtingai nuo tradicinių kitty pakratų kilimėliai, mūsų motina yra suprojektuoti su oda apvadu, kad išvengti šlapimo nutekėjimas ir sustiprinti atsparumą vandeniui.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS

Pagamintas iš aukščiausios kokybės EVA, medžiagos, kurios yra netoksiškas, 100% EKOLOGIŠKAI draugiškas, ir super lengva valyti.Išdidžiai BPA ir Ftalatų Nemokamai.

KAIP ELGTIS SU LANKSTYMO MOTINA?

1 žingsnis: prašome atidaryti motina ir sulenkite kilimėlis priešinga kryptimi raukšles suteikti gerą įmonės paspauskite ant raukšles srityje.

2 žingsnis: Prašom tada laikyti mat bute ant grindų, ir didele langelį raukšlėtis (daugiau svorio, yra geriau, pvz. 60 Svarų).Mes rekomenduojame palikti jį ilgiau nei 7 dienas.

3 žingsnis: Šis žingsnis yra neprivaloma.Mes taip pat rekomenduojame, kad jūs galite naudoti plaukų džiovintuvą, šilumos raukšlės kelias minutes, tada motina turėtų gauti kaip priploti, kaip mes tikimės.

Žymos: kitty hawk modelis, katė meme, katė kastuvas, katės tualetas, nuimamas kačių kraiko dėžutė uždaryta, žiurkių spąstus, foto pokalbiai, kraiko dėžės katė, lova katė, katė repeller kilimėlis

Panašūs produktai